Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2015

Βαφή μαλλιών στο σπίτι!


Όταν θέλουμε να κάνουμε μια αλλαγή στην εμφάνισή μας για να ανανεωθούμε και να νιώσουμε καλύτερα ψυχολογικά,συνήθως βάφουμε τα μαλλιά μας!Ξεφυλλίζουμε περιοδικά βλέπουμε τηλεόραση και παίρνουμε ιδέες αλλά παράλληλα γεμίζουμε και με απορίες.Το μυστικό όμως για να βρεις το χρώμα που σου ταιριάζει βρίσκεται α) στο χρώμα της επιδερμίδας και β)στο φυσικό χρώμα των μαλλιών μας.
Σήμερα κορίτσια μου,θα μιλήσουμε για βαφή μαλλιών στο σπίτι!Αφορμή για εμένα στάθηκε η επιμονή της αδερφής μου να της βάψω τα μαλλιά και επειδή τα αποτελέσματα είναι φοβερά ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας!Tα μαλλιά της είναι φυσικό καστανό προσπάθησε όμως να τα κάνει κόκκινα όπου τελικά δεν της άρεσε και σήμερα τα ξανά αλλάξαμε σε σκούρο καστανό σε διάστημα 10 ημερών!Η βαφή που επιλέξαμε είναι της FARCOM No:3 και Νο:4 καθώς και 2 oxycream των 20. Αποτέλεσμα :

Η συγκεκριμένη εταιρία είναι ελληνική με έδρα τη Θεσσαλονίκη και τα προϊόντα της είναι για επαγγελματικη χρήση αλλά με χαμηλό κόστος. To κόστος για όλα αυτά είναι 3,35 ευρώ η κάθε βαφή και από 0,50 το κάθε oxycream. Εμείς τα πήραμε από το σούπερ μάρκετ αλλά μπορείτε να τα προμηθευτείτε και από τα κομμωτήρια.


Κάποιες συμβουλές :
         Αν τα μαλλιά σου είναι ταλαιπωρημένα φρόντισε πριν τα βάψεις να τα ενυδατώσεις για παράδειγμα με μια μάσκα
       Αν δεν έχεις σκοπό να τα βάφεις συχνά διάλεξε ένα χρώμα κοντά στο φυσικό σου
      Αν κάνεις κάποιο λάθος μην ξανά προσπαθήσεις να τα βάψεις μόνη σου αλλά πήγαινε σε κάποιον ειδικό
        Μην κάνεις απότομες αλλαγές
         Καλή επιτυχίααααα

Follow my blog with Bloglovin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ακολούθησε μας στη νέα μας σελίδα στο INSTAGRAM!

Γεια σας φίλες μας,θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι είμαστε δυο αδερφές οι οποίες διαχειριζόμαστε πλέον το blog αλλά κυρίως το προφίλ στο ...